Termeni si conditii - www.allturism.ro


Termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.allturism.ro (denumite in continuare "Termeni si Conditii") stabilesc care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita ori accesa site-ul www.allturism.ro (denumite in continuare "Site-ul" si/sau “Allturism.ro” ori poate utiliza in orice mod serviciile oferite prin intermediul Site-ului (denumite in continuare "Serviciile allturism.ro) si are valoarea unei conventii incheiate intre Adrian Dalalau, in calitatea sa de detinator si administrator al Site-ului si de furnizor al Serviciilor allturism.ro, si orice persoana care viziteaza ori acceseaza Site-ul sau care doreste sa utilizeze in orice mod sau utilizeaza efectiv Serviciile Allturism.ro (denumita in continuare "Utilizator"). Neacceptarea acestor Termeni si Conditii ori a oricarei prevederi din acestea atrage obligatia persoanei respective de a inceta de indata accesarea Site-ului, iar accesarea sau vizitarea in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta si/sau utilizarea Serviciilor allturism.ro, precum si a oricarui component al acestora constituie o acceptare de facto, in intregime si neconditionata, a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea. Neacceptarea acestor termeni si conditii atrage obligatia persoanei respective de a inceta accesarea site-ului. Accesarea site-ului www.allturism.ro implica cunoasterea si acceptarea termenilor si a conditiilor generale de utilizare. Toate drepturile asupra site-ului www.allturism.ro sunt rezervate si protejate conform L. 8/1996 – privind drepturile de autor si drepturile conexe. Reproducerea, copierea, realizarea de opere derivate si orice alte actiuni de gen sunt strict interzise. Incalcarea drepturilor de autor si a celor conexe, recunoscute si protejate prin L. 8/1996, atrage raspunderea civila, contraventionala sau penala, dupa caz, potrivit legii, impotriva celui gasit vinovat, conform dispozitiilor legale in vigoare.


Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, allturism va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre Utilizatori. Utilizatorii sunt informati ca datele personale furnizate de catre ei sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre allturism a serviciilor pe internet, a serviciilor de furnizare bunuri si servicii, a serviciilor de reclama marketing si publicitate si a serviciilor de statistica. La optiunea Utilizatorilor ei furnizeaza unele date personale ale lor pentru a isi crea un cont valabil si pentru a beneficia de serviciile oferite de catre allturism. In momentul crearii contului Utilizatorii au posibilitatea de a opta pentru primirea de informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Serviciile allturism.ro prin bifarea casutei corespunzatoare pe pagina de creare a contului. Utilizatorii inteleg si sunt de acord ca stergerea datelor lor personale va fi urmata de stergerea contului lor din sistem si de imposibilitatea de a accesa Serviciile allturism.ro. Pentru exercitarea acestor drepturi Utilizatorii pot face o cerere in scris cu cerinta lor, pe care o vor trimite prin e-mail la adresa contact |at| allturism.ro.


Materialele si informatiile accesibile prin intermediul Site-ului

Continutul, design-ul, elementele de grafica ale Site-ului, inclusiv dar fara a se limita la acestea, tot continutul in format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma de si/sau catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere etc,) apartin allturism.ro si reprezinta Continutul Site-ului. Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in Site si indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale prin afisare pe ecranul unui computer personal sau a unui alt dispozitiv electronic de afisare a unei pagini web si/sau prin imprimare/descarcare, in scop personal si necomercial, a anumitor documente sau informatii explicit desemnate in acest scop, cu conditia pastrarii nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuala, alte drepturi de proprietate si conditiile de utilizare ale documentelor sau informatiilor respective. Orice utilizare a Continutului Site-ului de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al allturism.ro si in conditiile stabilite in mod exclusiv de catre administratorul site-ului. Astfel este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata, facuta pe un site de internet sau in orice alta parte, a Continutului Site-ului sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal si necomercial. Allturism.ro isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus. Orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre Site transfera eventual drept de proprietate asupra acestor materiale catre Site si isi exprima in mod explicit acordul ca Site-ul sa foloseasca si sa dispuna liber de informatiile sau materialele transmise sau incarcate. Administratorul site-ului isi rezerva in mod explicit dreptul de a hotari daca o informatie sau un material vor fi afisate sau nu pe site, precum si dreptul explicit de a aproba sau respinge oricare cerere ulterioara de modificare, actualizare sau stergere a informatiilor si/sau materialelor transmise. Persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre Site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor precum si orice alte drepturi de proprietate intelectuala pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre Site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea allturism.ro, ci numai raspunderea persoanelor respective.


Restrictii asupra informatiilor si materialelor trimise

Nu sunt acceptate texte si alte materiale cu continut ofensator la adresa persoanei, precum si la adresa etniei, rasei sau religiei unei persoane. Webmasterul isi rezerva explicit dreptul de a sterge asemenea materiale si de a aplica sanctiuni administrative la adresa autorilor. Nu sunt acceptate pe site impresii postate de proprietarii unitatilor turistice sau de catre apropiati ai lor, fiind considerate tentative evidente de manipulare a liberei alegeri a turistilor. Orice astfel de tentative, dovedite sau doar suspectate in urma unor indicii concrete, pot fi sterse de webmaster, iar impotriva autorilor pot fi luate masuri administrative. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi punct de vedere asupra unui sejur, de pe acelasi cont sau de pe conturi multiple. Deasemenea, membrii unei familii sau grup cazat in aceeasi camera (apartament) au dreptul la o singura opinie despre acel sejur. Webmasterul isi rezerva dreptul de a sterge toate postarile multiple a unui punct de vedere asupra aceluiasi sejur, dovedite sau doar suspectate in urma unor indicii concrete, in vederea impiedicarii tentativelor de manipulare a mediei calculate a tuturor impresiilor din acea destinatie.


Sanctiuni administrative

Incalcarea "Restrictiilor asupra materialelor trimise" (vezi mai sus), precum si orice abordare a unei conduite contrare comportamentului civilizat si de bun simt dintr-o comunitate poate atrage aplicarea unor masuri si sanctiuni administrative, aplicate de webmaster (sau imputernicitii sai) celor in cauza. Prin "Sanctiuni administrative" se inteleg masuri precum suspendarea contului sau a accesului la site (ambele pe perioade determinate sau pe termen nelimitat) sau orice alte masuri considerate necesare de catre webmaster sau imputernicitii sai. Un utilizator inregistrat poate renunta la contul, la initiativa sa, prin simpla nefolosire a acelui cont, fara sa fie nevoie de instiintarea webmasterului sau aprobarea de catre acesta a actinii sale. la cererea sa expresa, webmasterul poate consimti la banarea acelui cont, in acest caz contul nemafiind accesibil creatorului si niciunei alte persoane. Suspendarea temporara sau banarea are ca singur efect imposibilitatea folosirii acelui cont - temporara in primul caz, definitiva in al doilea. Decizia de a pastra sau nu pe site orice material trimis prin intermediul unui cont ulterior suspendat sau banat este la latitudinea absoluta si exclusiva a webmasterului. Banarea sau suspendarea unui cont nu stinge responsabilitatea legala exclusiva a creatorului acelui cont in ce priveste materialele, informatiile si opiniile postate pe site pe contul respectiv.


Concursurile

Utilizatorii care participa la eventualele concursuri organizate de allturism.ro sunt obligati sa respecte pe deplin acesti Termeni si Conditii precum si regulamentul impus fiecarui concurs. Modificarea datelor personale in timpul desfasurarii concursului, schimbarea de identitate, cedarea sau vanzarea premiilor catre terti, detinerea de conturi multiple in vederea cresterii sanselor de castig sunt interzise. Orice incalcare a acestor Termeni sau a regulamentului duce la descalificarea concurentului, in unele cazuri la blocarea accesului participarii la concursurile viitoare sau chiar stergerea contului din allturism.


Limitarea raspunderii

Allturism.ro nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres pentru continutul de pe Site, pentru continutul oferit de partenerii sai sau de Utilizatorii Site-ului. allturism.ro va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil. Cu toate acestea, allturism.ro nu este responsabil pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de catre partenerii comerciali ai allturism.ro si/sau de catre Utilizatori precum si pentru corectitudinea si exactitatea acestor informatii. Allturism nu isi asuma raspunderea pentru nici un fel de daune, de orice natura ar fi ele, aparute in urma utilizarii serviciilor si informatiilor de pe Site. In mod expres, Utilizatorii Site-ului sunt de acord sa exonereze de raspundere pe allturism.ro pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, nascuta ca urmare a utilizarii incorecte sau frauduloase a Site-ului. Pentru caz de forta majora, allturism.ro si/sau operatorii, angajatii si reprezentantii sai sunt exonerati total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentului tehnic al site-ului, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, greva etc. Utilizatorii sunt de acord sa protejeze si sa asigure pe WEBMASTER si/sau pe operatorii, angajatii si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorului in legatura cu utilizarea serviciilor allturism.ro sau orice alt aspect relationat Serviciilor allturism.ro. Serviciile noastre sunt gratuite si nu raspundem pentru cazurile in care site-ul allturism.ro nu este accesibil online din diferite motive.


Modificarea Termenilor si Conditiilor

WEBMASTER-ul are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii sau Termenii si Conditiile in intregime, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre Utilizatorii Site-ului prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de Site sau de Serviciile allturism.ro ori prin accesarea Site-ului, intervenita oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta de indata accesarea Site-ului si/sau utilizarea in orice mod a Serviciilor allturism.ro.


Dreptul la Replica. Litigii. Legea aplicabila.

Orice persoana fizica sau juridica care se considera lezata, in orice fel, prin materiale, informatii si opinii postate pe Site are asigurat dreptul legal la replica, care va fi publicat pe site, la cererea sa explicita, daca indeplineste conditiile stipulate in capitolul "Restrictii asupra informatiilor si materialelor trimise". Dupa postarea dreptului la replica, webmasterul isi rezerva dreptul de a interzice continuarea firului de discutie unde a fost postat acel drept la replica (prin Inchiderea lui), in scopul impiedicarii degenerarii discutiilor sau in orice scop considerat rezonabil si bine-intentionat de catre webmaster. Drepturile si obligatiile Utilizatorilor Site-ului si ale proprietarului, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul vor fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a municipiului Bucuresti.
Sitemap | | Publicitate pe www.allturism.ro

Termeni si conditii - www.allturism.ro