Descopera peisaje magnifice la Arieseni, Arieseni

Despre Descopera peisaje magnifice la Arieseni

Daca va aflati in Arieseni (DN75, intre Garda de Sus si Vartop, Muntii Apuseni) si aveti la dispozitie o zi, puteti urca pe dealul situat in nord-vestul localitatii (cel pe care se afla releul de telecomunicatii). Traseul este usor si se merge pe drumuri forestiere.
Puteti pleca din centrul localitatii, pe DN75, in directia Garda de Sus. Dupa ce treceti podul peste paraul Cobles, o luati la stanga, parasind drumul asfaltat, si mergeti urmarind marcajul "triunghi rosu", care duce la Pestera Scarisoara (portiunea desenata cu linie rosie pe harta de mai jos).

Dupa cateva sute de metri va veti da seama ca merita efortul: orizontul se deschide pana la Varful Bihor si puteti vedea Valea Ariesului Mare care, de abia iesit din munte, langa Vartop, se strecoara printre culmi impadurite pe care se afla gospodarii razlete.

La un moment dat parasiti drumul care duce la Scarisoara si va indreptati spre releu (traseul marcat cu albastru pe harta).
Treceti de releu si mergeti pe drumul care va duce la padure. Dupa cateva sute de metri prin padure, incepeti sa coborati spre Valea Coblesului.
Ajunsi in vale, la drumul care vine de la Cobles, va indreptati spre Arieseni, ajungand de unde ati plecat.

Video Descopera peisaje magnifice la Arieseni

Imagini Descopera peisaje magnifice la Arieseni

Descopera peisaje magnifice la ArieseniDescopera peisaje magnifice la ArieseniDescopera peisaje magnifice la ArieseniDescopera peisaje magnifice la ArieseniDescopera peisaje magnifice la ArieseniDescopera peisaje magnifice la ArieseniDescopera peisaje magnifice la ArieseniDescopera peisaje magnifice la ArieseniDescopera peisaje magnifice la ArieseniDescopera peisaje magnifice la ArieseniDescopera peisaje magnifice la ArieseniDescopera peisaje magnifice la ArieseniDescopera peisaje magnifice la ArieseniDescopera peisaje magnifice la ArieseniDescopera peisaje magnifice la ArieseniDescopera peisaje magnifice la ArieseniDescopera peisaje magnifice la ArieseniDescopera peisaje magnifice la ArieseniDescopera peisaje magnifice la ArieseniDescopera peisaje magnifice la ArieseniDescopera peisaje magnifice la ArieseniDescopera peisaje magnifice la ArieseniDescopera peisaje magnifice la Arieseni

Harta Descopera peisaje magnifice la Arieseni

Obiective turistice Arieseni

Sitemap | | Publicitate pe www.allturism.ro

Descopera peisaje magnifice la Arieseni, Arieseni