Pensiunea Medvehaz Praid   

Ultima actualizare: 10.04.2016

Localitatea Praid este una dintre cele mai importante statiuni balneare din Transilvania, obiectivele turistice din statiune fiind vizitate de mii de turisti anual.
Situat in centrul localitatii, intr-o zona linistita si ferita de aglomeratie, Pensiunea Medvehaz Va ofera posibilitatea de a petrece vacanta intr-un mediu natural, inconjurat de peisajul fabulos al Muntilor Gurghiului.
Va invitam sa beneficiati de renumita ospitalitate a ardelenilor, sa descoperiti farmecul naturii din inima Transilvaniei, aerul curat al zonei, precum si obiectivele turistice care reflecta armonia dintre cultura, viata, natura si om.
In mijlocul acestor miracole se afla Pensiunea Medvehaz, cu un numar de 19 camere concepute si realizate in stil traditional, care Va ofera confortul optim pentru o vacanta de neuitat. Camerele sunt echipate cu baie proprie, televizor si minifrigider.
Parcarea privata, locul de gratar, internet prin wireless, precum si filagoriile, sunt facilitati care contribuie la satisfacerea nevoilor dvs. Intrucat si copii trebuie sa se bucure de farmecul naturii, punem la dispozitia acestora un loc de joaca special amenajat, precum si o gradina, unde au posibilitatea de a elibera energia acumulata in viata de zi cu zi.
In cadrul restaurantului, aveti posibilitatea de a gusta atat mancaruri specific locale cat si internationale, preparate din produse proaspete si naturale.
Dovada succesului nostru sunt sutele de clienti care aleg serviciile noastre in fiecare an.
Va asteptam cu drag!

Date contact


Adresa:
Str. Tanorok Nr. 1152, 537240

Telefon:
0736655763

Nu uitati sa specificati faptul ca ati gasit datele pe ALLTURISM.RO

Acoperire retele de telefonie Pensiunea Medvehaz Praid

  • Pensiunea Medvehaz Vodafone
  • Pensiunea Medvehaz Orange
  • Pensiunea Medvehaz Cosmote

    Contacteaza unitatea de cazare
    Sitemap | | Publicitate pe www.allturism.ro

    Pensiunea Medvehaz Praid