Paralia Katerini - Informatii, obiective turistice, harta.

Turism Paralia Katerini

Centrul tuturor activitatilor din Pieria este capitala , orasul Katerini . Este centrul administrativ al judetului , sediul prefecturii si polul activitatii economice .

Katerini are infrastructura turistica si agentii de turism cu experienta. Piata este suficienta si gata pentru a satisface orice nevoie .

Strada pietonala Megas Alexandros este centrul comercial din Katerini, ideala pentru relaxare si cumparaturi fara presiunea timpului . Aceasta este inconjurata de cafenele, restaurante si sute de magazine, cu personal experimentat si instruit .

Orasul are restaurante de specialitate, hoteluri, banci, infrastructura de sanatate.

Primul vizitator care mentioneaza Katerini este W.M. Leake, care, la vizita sa in 1806, a numarat doar 100 de case . Orasul se extinde in secolul al 19-lea . In 1912 , populatia a ajuns la 8.000 de persoane.

Katerini a fost in mare parte populat de refugiati care s-au stabilit in Pieria , si au venit din Asia Mica .

Destinatii turistice in interiorul sau in afara prefecturii Pieria: Katerini, Muntele Olimp, Meteora, Edessa, Skiathos, etc.

Situri arheologice si muzee din municipiul Dion (celebru vechi oras din Macedonia greaca) situat la numai 15 km distanta sunt demne de vizitat. Drumetii la poalele Muntelui Olimp, de asemenea, o experienta pe care vizitatorii vor sa o aiba. Un alt fel de destinatii in Pieria include diverse site-uri religioase, cum ar fi manastiri si biserici din cadrul prefecturii, precum si excursii zilnice spre Meteora.

Harta Paralia Katerini

Harta Paralia Katerini satelit ››

Cazare Paralia Katerini

Cazare Paralia Katerini Hotel Efi

Efi Studios se afla in Paralia, la numai 30 de metri de plaja si la 100 de metri de centrul satului. Paralia Katerini ofera linii de coasta lungi, cu frumusetea naturala ... >>>
Cazare Paralia Katerini Vasileos Pavlou 7, Paralia Katerini 60100, Pieria Greece

2 stele2 stele
Cazare Paralia Katerini Hotel Konstantin

Konstantin hotel, situat in zona Paralia Katerini din 1978, este o afacere de familie care de-a lungul anilor, a reusit sa tina pasul cu tendintele in continua schimbare in domeniul ... >>>
Cazare Paralia Katerini Ag. Nikolaou 52 P.O.: 60100 PARALIA KATERINIS, Grecia

3 stele3 stele3 stele
Cazare Paralia Katerini Hotel Mediterranean Princess

Hotelul Mediterranean Princess a fost construit in 2008 si este situat la 120 de metri de mare, pe Katerini Beach si la 400 de metri de Paralia. Hotelul dispune de 75 ... >>>
Cazare Paralia Katerini Paralia, Pieria 60100, Greece

4 stele4 stele4 stele4 stele

Cazare hoteluri pensiuni vile Paralia Katerini. Vezi toate unitatile de cazare ››

Turism Paralia Katerini , Grecia

Publicitate
Sitemap | | Publicitate pe www.allturism.ro

Paralia Katerini - Informatii, obiective turistice, harta.