Nisipurile de Aur - Informatii, obiective turistice, harta.

Turism Nisipurile de Aur

Nisipurile de Aur este o destinatie turistica populara, la malul Marii Negre, la cativa kilometri de orasul de coasta din Varna. Un climat privilegiat, cele mai bune plaje de pe litoralul bulgar, si un frumos parc natural, face Nisipurile de Aur unul dintre cele mai bune statiuni din Europa de Est, care primeste mii de turisti din intreaga lume in fiecare an. Nisipurile de Aur este un loc minunat pentru a savura preparate delicioase din bucataria bulgara, o viata de noapte plina de viata, un peisaj pitoresc, si plaje fantastice.

Plaja din Golden Sands are mai mult de 4 kilometri lungime si are cel mai fin nisip de cuart de pe intreaga coasta bulgara.

Manastirea Aladzha
La 40 de metri de mare, ascunsa printre copaci si sapata intr-o stanca verticala, se afla aceasta manastire interesanta. Datorita unor scari puteti accesa cele doua nivele ale sale si vizita camerele, zonele comune si o capela. In interior, se vad in continuare fresce colorate care odata acopereau aproape toate zidurile cladirii. Manastirea a fost locuita de calugari pana in secolul al XVIII-lea, cand a fost parasita.

Palatul si Gradina Botanica din Balcic
La 10 de kilometri nord de Nisipurile de Aur puteti vizita orasul Balcic, unde se afla un palat frumos, fosta resedinta preferata a Reginei Maria de Romania. Langa el se afla Gradinile Botanice, un loc perfect pentru a va relaxa si bucura de calmul si frumusetea acestui loc.

In Golden Sands este posibila practicarea mai multor discipline sportive: cursuri de golf, minigolf, calarie, tenis si volei, precum si o mare varietate de activitati acvatice, inclusiv windsurfing, scufundari si canotaj. Puteti face, de asemenea, excursii frumoase in zonele inconjuratoare naturale.

Aquapolis Water Park
Aquapolis este cel mai frumos parc acvatic din Europa de Est. Acesta a fost primul construit in Bulgaria, cu un stil mediteranean. Acesta este situat in partea de nord-vest a statiunii Nisipurile de Aur, pe drumul principal. Inconjurat de paduri luxuriante si aproape de mare, ofera o vedere frumoasa spre coasta Marii Negre, in timp ce va distrati cu intreaga familie.

Nisipurile de Aur ofera o gama variata de cluburi de noapte, discoteci unde se poate dansa si sa te distrezi, si terase unde va puteti bucura de noptile calde de pe coasta Marii Negre.

Bucataria bulgara este gustoasa, picanta si foarte asemanatoare cu cea a vecinilor sai din Balcani. Influenta turca este considerabila. Adesea, diferenta dintre un fel de mancare bulgaresc, grecesc, turcesc sau sarbesc se face exclusiv prin numele sau doar printr-un singur ingredient. Cu mare varietate de baruri, cafenele si restaurante prezente in Nisipurile de Aur, nu exista nici o scuza pentru a gusta excelenta bucataria bulgareasca.

Harta Nisipurile de Aur

Harta Nisipurile de Aur satelit ››

Cazare Nisipurile de Aur

Cazare Nisipurile de Aur Hotel Viva

Situat intr-o zona linistita a statiunii Nisipurile de Aur si inconjurat de peisaje magnifice hotelul Viva este locul perfect pentru a impartasi acest moment cu familia sau cu cei dragi! ... >>>
Cazare Nisipurile de Aur 9007 Golden Sands Varna, Litoral Bulgaria

4 stele4 stele4 stele4 stele
Cazare Nisipurile de Aur Hotel Helios Spa

Helios Spa & Resort este una dintre cele mai noi hoteluri de lux in Nisipurile de Aur, la 200 de metri de Marea Neagra si de plajele superbe ale statiunii ... >>>
Cazare Nisipurile de Aur Golden Sands Varna

4 stele4 stele4 stele4 stele
Cazare Nisipurile de Aur Hotel Pliska

Hotelul Pliska, elegant, de 3 stele, o constructie cu 10 etaje, functioneaza pe tot parcursul anului si ofera conditii excelente atat pentru o vacanta de neuitat, cat si pentru a ... >>>
Cazare Nisipurile de Aur Golden Sands, Varna, Bulgaria

3 stele3 stele3 stele
Cazare Nisipurile de Aur Hotel Mira

Family Mira este situat in zona Alen Mak District din Nisipurile de Aur, la 600 de metri de plaja. O statie de autobuz se afla la 160 de metri, de ... >>>
Cazare Nisipurile de Aur Family Hotel Golden Sands, Alen Mak District

2 stele2 stele
Cazare Nisipurile de Aur Hotel Grifid Bolero

Situat in moderna statiune din Bulgaria Golden Sands - adevarata perla de pe coasta bulgara a Marii Negre intr-o combinatie unica de parc natural, mare calda si nisipuri aurii fine, ... >>>
Cazare Nisipurile de Aur Golden Sands, Varna, Bulgaria

4 stele4 stele4 stele4 stele

Cazare hoteluri pensiuni vile Nisipurile de Aur. Vezi toate unitatile de cazare ››

Turism Nisipurile de Aur , Bulgaria

Publicitate
Sitemap | | Publicitate pe www.allturism.ro

Nisipurile de Aur - Informatii, obiective turistice, harta.