Madrid - Informatii, obiective turistice, harta.

Turism Madrid

Madrid este capitala si totodata cel mai mare oras din Spania. Populatia de 3.3 milioane de locuitori il face sa fie al 3-lea oras din Europa dupa Londra si Berlin. Construit pe ruinele unui fort maur numit Magerit, orasul a devenit capitala in 1561, in timpul domniei lui Filip al II-lea de Habsburg. Ca urmare Madrid a devenit un oras infloritor, iar astazi este rivalizat cultural doar de catre Barcelona.

Cei aflati in Madrid pot face calatorii de o zi in urmatoarele orase apropiate: Toledo, Segovia, Avila, Aranjuez, Alcala de Henares, manastirea si complexul de palate de la El Escorial, Santa Cruz del Valle de los Caidos.

Capitala Spaniei este cunoscuta si pentru viata sa de noapte si discotecile sale; pentru madrileni nu este iesit din comun sa danseze toata noaptea, iar apoi dimineata sa mearga la munca. Aceasta viata de noapte numită la movida, a inflorit dupa moartea lui Franco.

Madrid este servit de Aeroportul International Barajas. Metroul madrilen este una dintre cele mai extinse și mai rapid dezvoltate rețele de metrou din lume.Harta Madrid

Harta Madrid satelit ››

Obiective turistice Madrid

Obiective turistice Madrid ››

Cazare Madrid

Cazare Madrid Hotel Praga

Hotelul Praga din Madrid a fost primul construit de Santos Group. A fost inaugurat in 1970 si renovat in 2000 si 2006. Dispune de 420 de camere si ofera toate ... >>>
Cazare Madrid Antonio Lopez Nr. 65, 28019

4 stele4 stele4 stele4 stele

Cazare hoteluri pensiuni vile Madrid. Vezi toate unitatile de cazare ››

Turism Madrid , Spania

Publicitate
Sitemap | | Publicitate pe www.allturism.ro

Madrid - Informatii, obiective turistice, harta.