Kusadasi - Informatii, obiective turistice, harta.

Turism Kusadasi

Situat la 90 de km de Izmir si pe coasta marii Egee, Kusadasi este unul dintre cele mai atractive orase datorita faptului ca se afla aproape centre istorice importante, cum ar fi: Ephesus, Didyma, Priene, Miletos.

Un rol important in dezvoltarea turismului in zona il are si apropierea de insula greceasca Samos,  al doilea port maritim major in regiune. in antichitate, Kusadasi,  a fost unul dintre cele mai importante porturi deschise la Marea Mediterana.

Acest oras frumos atrage mii de vizitatori din toate colturile lumii, cu numeroasele sale plaje de nisip, 300 de zile insorite pe an, apa de culoare albastra a Marii Egee, viata de noapte celebra, nenumarate restaurante care pregatesc peste si kebab, centre comerciale bogate, site-uri istorice in jur, etc . Efes este unul dintre cele mai faimoase orase antice, care se afla in apropiere.

Pentru shopping exista Grand Bazar, Kusadasi Bazaar si Orient Bazaar, cu sute de magazine si toate acestea sunt in centrul Kusadasi. in orasul Selcuk exista puncte de vanzare si fabrici de piele, bijuterii, ceramica si covoare. Orasul Selcuk este la 15 minute de condus fata de Kusadasi.

Va puteti bucura, de asemenea, viata de noapte. Exista Caravanserai in centru si doua nopti pe saptamana acolo au loc  nopti turcesti. Puteti lua cina si sa va bucurati de belly dans si dansuri populare din Turcia. Exista, de asemenea, numeroase cluburi de noapte, baruri, discoteci, baruri etc, in centrul orasului.

Exista minunate hoteluri de cinci si patru stele sau sate de vacanta in Kusadasi, pentru cazare confortabila. Pentru va petrece concediul  in Kusadasi in sezonul de varf (iunie-iulie-august), trebuie sa va rezervati camere din timp.

Pentru relaxare, Parcul National va fi o buna alegere, cu apa curata de un albastru intens  si cu aer proaspat din padure. Sau va puteti alatura unei excursii cu barca si sa va bronzati toata ziua.

Pentru iubitorii de aventura exista multe optiuni complete, cum ar fi safari pe cal si inot cu calul, rafting sau inot cu delfinii in aqua park, jeep safari sau  scufundari pentru a descoperi lumea subacvatica, etc.

Cu plajele sale unice, Kusadasi este in primul rand un centru de plaja, cu tarmurile sale de nisip. Lungimea totala a plajelor este de peste 20 de km.
In plus fata de plajele mari, Kusadasi are, de asemenea, golfuri stancoase care furnizeaza superbe oportunitati de scuba-diving pentru turistii care doresc sa exploreze adancurile.

Harta Kusadasi

Harta Kusadasi satelit ››

Cazare Kusadasi

Cazare Kusadasi Hotel Grand Belish

Hotelul Grand Belish este situat la malul marii, pe coasta Marii Egee, la o distanta de 15km de centrul orasului Kusadasi, 40km de satul Sirince faimos pentru vinurile sale gustoase ... >>>
Cazare Kusadasi

5 stele5 stele5 stele5 stele5 stele
Cazare Kusadasi Hotel Vera Santa Maria

Hotelul Vera Santa Maria (ex Vera Le Prince Ada) este situat la o distanta de 150m de plaja publica, cativa km de centrul orasului Kusadasi, 13km de orasul antic Efes ... >>>
Cazare Kusadasi

4 stele4 stele4 stele4 stele
Cazare Kusadasi Hotel Green Gold

Hotelul Green Gold este situat in centrul oraselului Guzelcamli, la 350m de plaja. Centrul orasului Kusadasi este la 25km, iar aeroportul Adnan Menderes din Izmir la 90km. Parcul National este ... >>>
Cazare Kusadasi Ataturk Mah. Milipark Caddesi No: 53 Guzelcamli

4 stele4 stele4 stele4 stele
Cazare Kusadasi Hotel Kayhanbey

Hotelul Kayhanbey este situat in centrul orasului Kusadasi, la 25km de Efes si 70km de aeroportul Adnan Menderes din Izmir. Cele 72 de camere spatioase cu vedere spre port sunt echipate ... >>>
Cazare Kusadasi Liman Cd. No:21

4 stele4 stele4 stele4 stele
Cazare Kusadasi Hotel Yurttakalan Family Suite

Hotelul Yurttakalan Family Suite este situat la aproape 1km de marea Egee si la 2km de portul din Kusadasi. Cele 117 camere sunt dotate cu aer conditionat, balcon cu vedere ... >>>
Cazare Kusadasi Turgut Ozal Bulvarı No:73, 09400

3 stele3 stele3 stele

Cazare hoteluri pensiuni vile Kusadasi. Vezi toate unitatile de cazare ››

Turism Kusadasi , Turcia

Publicitate
Sitemap | | Publicitate pe www.allturism.ro

Kusadasi - Informatii, obiective turistice, harta.